Tstil al Transgenico Low Cost Vintage Market

Notícies — By on 7 maig 2015 21:14

Torna Transgènic Low Cost Vintage Market a Barcelona el 9 de maig.

Transgènic, -a adj. Biol. Dit d’un organisme viu: Que ha estat modificat mitjançant l’addició de gens exògens per aconseguir noves propietats. Transgènic Low Cost Vintage Market va ser concebut com un mercat vintage, guia de carrers i sofisticat, fusionant un mercat amb idees innovadores i creatives.

La Segona edició reinventa el concepte de mercat vintage amb nous creadors, gastronomia, actuacions en directe i zona chill-out. Amb més de 2.000 m2 en ple centre de Barcelona es converteix a un autèntic festival de moda, art, música, menjar i bon gust Barcelona. Per a la segona edició el mercat s’instal·larà en un espai amb més de 2.000 m2 en ple centre de la Ciutat Comtal, el pàrquing de la Universitat de Barcelona (Gran Via amb Balmes), que es transformarà, per aquesta cita, en un oasi urbà a l’aire lliure per a inspirar-se, mimar i gaudir.

MOLT MÉS QUE UN MERCAT
Aquesta edició compta amb la participació de més de 100 expositors que oferiran peces d’artesania, moda i objectes vintage així com obres d’art i col·leccionisme, tant de segona mà com nous. Transgènic Low Cost Vintage Market ha reinventat el concepte de mercat introduint una zona chill-out, un espai dedicat a nous creadors i una original zona gastronòmica on donar curs a tots els nostres sentits. A més, l’espai comptarà amb actuacions en directe. Tota una experiència. La selecció d’expositors i objectes ha estat molt acurada per oferir el millor als visitants. Inclou peces úniques, articles de roba i complements vintage. Artesans i artistes mostrarem el nostre treball en les seves diferents disciplines i formats. A més, la zona destinada a nous creadors es convertirà en un aparador per a nous dissenyadors i creadors d’avantguarda de Barcelona que oferiran una selecció de peces i dissenys exclusius.

A la zona de restauració i food trucks, l’espai comptarà amb cuiners independents i foodies que llançaran les seves creacions al carrer amb les seves furgonetes perquè tothom pugui gaudir de les seves delicioses i innovadores creacions i hi haurà un servei de bar i vermut. La zona chill-out oferirà un espai per seure a menjar, estirar amb un vermut, o posar-se a xerrar i ha estat pensada oferir una zona nova de desconnexió a l’aire lliure al centre de la nostra gran urbs. A més, els assistents a l’esdeveniment podran gaudir d’artistes convidats que els delectaran amb el seu art i amenitzaran el vintage market. DJs, músics i drag queens de garantir que tots es vagin amb un somriures.

Tags:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment