Torna “Palo Alto Market”, el dia 3 i 4 de gener!

Notícies — By on 2 gener 2015 20:00

Palo Alto Market és un nou mercat per a Barcelona, basat en el concepte del street market popular. Desprès de la seva primera edició del desembre, on va trencar estadístiques d’assistència tenint fins a 100.000 visitants en un sol dia (i que va obligar a no obrir el mercat el segon dia per falta de permisos), torna al 100% aquest dissabte dia 3 i diumenge dia 4 de gener del nou any 2015.

El recinte de Palo Alto, antiga fàbrica del Poblenou, rehabilitada i reconvertida en estudis i tallers de creadors, dissenyadors i artistes, acull aquest mercat que ocupa els quatre carrers exteriors del recinte (Principal Avenue, Food Street, Central Street i Bugambilia Street) i tres naus interiors (Art Gallery, Espai Black i Espai Blanc) sumant aproximadament 3700 m2 on s’ubicaran fins a un màxim de 150 expositors i on hi podreu trobar art, nou disseny, vintage, hand-made, street food, música i espectacles de carrer.

Veniu, els Reis sempre van a últim moment i aquí segur que trobaran allò que els falta per acabar de regalar, “El reciclatge fet creació”!

Tags: ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment