Qui sóc?

El meu nom és Teresa Giralt i, per mi, Tstil és Diversió, Compromís, Ganes, Aprenentatge i Il·lusió. I és que la veritat, Tstil ha ocupat i ocupa un agradable racó del meu dia a dia.

Preguntant als coneguts com em definien per poder fer aquesta important pàgina de Tstil.org m’han dit:

  • Dona amb inquietuds artístiques
  • Persona que no veu materials, sinó possibilitats d’utilitzar-los
  • Cap per dissenyar, mans per executar
  • Empenta, idea, caràcter per fer-ho
  • Fins  i tot m’han dit… “Un cul inquiet a vegades”…

I si, me’n sento un reflex de les definicions anteriors, fins i tot de l’última… Una inquietud que em porta dia a dia a crear noves idees, a cercar nous materials, a provar noves manualitats, i a executar noves col·leccions. És per això que cada peça de Tstil és única, ja que cada peça de Tstil representa un moment personal, una inquietud real, en definitiva un bocí de la meva vida.

I és per tot això que us vull fer partícips a vosaltres també d’aquest passatemps adictiu: l’artesania. Un passatemps personal que ara pot absorbir més temps del meu dia a dia i, així, el vull compartir amb tothom. D’aquí a la creació d’aquesta pàgina web “Tstil.org”, per poder estar connectada amb tots vosaltres quan ho desitgeu. Per tant, us convido a passar, mirar i encuriosir-vos pel “reciclatge fet creació” que us proposo, amb el propòsit que us agradi, que us desperti quelcom. Un quelcom difícil d’explicar, però que  a mi personalment des del 2005 encara em captiva. Gaudiu!