No saps que regalar aquestes festes???

Notícies — By on 10 desembre 2012 21:17

…doncs no ho dubtis més! Tstil és la teva solució!

Tenim propostes per a tothom: dona, home i juvenils; i de tots els preus: per amic invisible, tió, nadal, detall de cap d’any o perquè els hi demanis als Reis Mags! I així, no hagis de buscar més!

Per dona, et proposem els nous conjunts Re-Cycling, fets amb càmera de bici i roba de colors, amb polsera, collaret i anell de conjunt o els bolsos Re-Cycling, fets íntegrament amb càmera de pneumàtic reciclada, amb acabats de qualitat.

Per ells, els homes, clauers, polseres i cinturons Re-Cycling, des del negre als colors,permetent a l’home actual donar un toc diferent i modern, pensant sempre amb la comoditat del dia a dia.

I pels més joves, hem ajustat al màxim els preus, per poder regalar “Reciclatge fet estil” aquestes festes nadalenques, donant un valor afegit als regals que es realitzen!

A continuació et deixem un tast de les propostes explicades! Si vols adquirir algun d’aquests productes, posa’t en contacte amb nosaltres a teresa@tstil.org o truca al 607 43 51 63, o informa’t al nostre web de les pròximes fires on ens podràs trobar! Et farem arribar allò que desitgis on vulguis!!!

Tags: , , , , , , , , ,

No hi ha comentaris

    Leave a Comment