La Fàbrica Singular, a la Fàbrica Moritz!

Agenda — By on 16 maig 2014 11:40

S’acosta una nova edició de La Fàbrica Singular , que el cap de setmana del 16,17 i 18 de Maig celebrarà una nova edició en un lloc tan singular com és la Fàbrica Moritz Bcn , una antiga cerveseria avui reconvertida , que una vegada més obre les portes , per celebrar-hi l’edició 6.0 d’aquest showroom de dissenyadors i creatius independents a Barcelona .

Et convidem a descobrir els dissenyadors que participen en aquesta edició i els seus dissenys , 100% handmade , per aquesta primavera estiu i entre els que trobaràs : moda , bijuteria , calçat , il·luminació , escultura , complements infantils , bosses … Mil i una idees originals !! I entre elles, Tstil! Per primer cop, portem el Reciclatge fet creació a La Fàbrica Singular!

A més de l’exposició i venda , també podràs gaudir d’una àmplia oferta de tallers Do It Yourself , entre els quals trobaràs des de tallers infantils a serigrafia , jardineria urbana , amigurumi , enquadernació , ceràmica , corones de flors , cosmètica natural … , fins fins i tot un taller de per petits emprenedors sobre el relat de marca. També podràs veure demostracions i entrar en sortejos , concursos … I moltes sorpreses més !

En aquesta edició s’amplia l’horari i inauguren , el divendres 16 de maig, a les 20 h. A les 20.30 h el segueix l’actuació de Maniatics’Band i de Swingmaniacs.

L’horari del showroom de dissabte i de diumenge , és de 11 a 22 h. Aaaah i més Moritz et convida a una cervesa per la compra de qualsevol article , durant el cap de setmana de l’esdeveniment!

Esperem la teva visita ! !

Inauguració : Divendres 16/maig , a les 20 h
Dissabte i Diumenge , 17 i 18 de maig, de 11 a 22 h

Lloc: Fàbrica Moritz Barcelona
Ronda Sant Antoni , 41 – Barcelona
Metro Universitat – L1

Tags: ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment