Boulevard Sou d’Art a la Casa Batlló!

Notícies — By on 16 juliol 2013 23:17

– A UNIQUE SHOPPING EXPERIENCE –

Reserva’t a l’agenda el cap de setmana del 19 i 20 de juliol.
Sou d’Art t’ha preparat un fantàstic pla per aquests dos dies. T’ho expliquem perquè vinguis i gaudeixis del Boulevard Sou d’Art, el millor showroom market que Barcelona acollirà aquest estiu. No t’ho perdis!
Trobaràs més de 70 expositors de moda, joves dissenyadors, accessoris, complements, cosmètica, perruqueria, estètica i gourmet … I un d’ells és, com no… TSTIL!

Aquest espectacular esdeveniment es durà a terme als salons de Cotxeres i Carbonera de Casa Batlló, on el showroom market ocuparà al voltant de 1.000 metres quadrats distribuïts entre les plantes més àmplies de l’edifici, que tenen accés directe des del Passeig de Gràcia 43. Es tracta de dos espais diàfans perquè gaudeixis amb amics, prenent una copa, escoltant bona música i fent shopping en el que pot ser el millor showroom market de Barcelona.

Per nosaltres és una gran aposta per portar a la capital del país el nostre producte, el nostre “Reciclatge fet creació”! Un producte amb disseny, qualitat i artesania que volem mostrar a tothom al Sou d’Art, així que us convidem a passar per aquest showroom market, tot gaudint de les impressionant arquitectura de Gaudí i, tal i com ell feia en les seves obres, veure com utilitzem material reciclat pels nostres nous productes!

Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment