Sou d’Art de Nadal, a la casa Batlló!

Agenda — By on 4 desembre 2013 16:35
Tstil torna a la Casa Batlló de Barcelona, aquesta vegada amb l’esdeveniment Boulevard Sou d’Art especial de Nadal. Aquest divendres 6 de Desembre, dia festiu, i dissabte 7, estarem a la sala Cotxeres d’aquest monument emblamàtic de la ciutat.
Us convidem a venir per fer les primeres compres d’aquestes festes nadalenques! En un ambient relaxat i agradable us oferirem totes les propostes i novetats de Tstil, perquè pugueu fer un regal personal i especial als avis, pares, fills, parelles, amistats, i fins i tot els teus amics invisibles! De ben segur quedaran del tots sorpresos!
“El reciclatge fet creació” és una molt bona opció per aquestes festes, on alhora es pot regalar moda, originalitat, artesania, personalitat i respecte pel medi ambient! Quedar bé amb l’obsequiat ja no és suficient, amb Tstil el sorpendràs i l’enamoraràs!

Apunta’t a gaudir d’unes hores de festa, amb amics, prenent una copa, escoltant bona música i fent shopping en el que pot ser el millor Show Market de Barcelona! Entrada directe des del Passeig de Gràcia.

sou

Tags: ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment