Cap de setmana a l’EspaiD, amb La Fàbrica Singular

Agenda — By on 10 desembre 2015 21:42

Aquest dissabte dia 12 i diumenge dia 13 ens podreu trobar a Barcelona, concretament al Barri de Gràcia, amb un espai tant singular i especial com l’espaiD, on anem disposats a ensenyar-vos un munt de sorpreses que tenim preparades per a tots vosaltres!

Dins el món de La Fàbrica Singular, Tstil hi encaixa perfectament, portant-vos una gran selecció de bosses, complements i novetats diferents, amb idees per regalar on el Reciclatge de pneumàtics i càmeres n’és el principal protagonista! Veureu com ja les tradicionals bosses de càmbra i pneumàtics les hem repensat de nou, millorant les prestacions que el producte ofereix, canviant algunes formes i cuidant, com ens agrada, fins l’últim detall!

I, com no, els cinturons tornen a ser un dels protagonistes de Tstil, utilitzant pneumàtics de bicicleta inversemblants, quasi únics, de color i formes diferents, i com no donant-los una segona vida desprès de tots els quilòmetres recorreguts!

I, les Novetats!! No podia ser menys, nova temporada de Tstil i noves novetats que presentem en primícia a l’EspaiD! Primer, la parada! L’hem repensat, l’hem fet més funcional, més espectacular i sobretot, 100% reciclada! Al igual que el nostre producte, tota la parada és #handmade a partir de materials reciclats… Te la perdràs?

I, la segona novetat, un NOU producte… De moda, actual, està al carrer i ja el fan de diversos material… però menys de cambra de pneumàtic! Quin pot ser? Hauràs de venir per veure’l!

I ja saps, si no pots venir, segueix-nos al Facebook (on estem una mica més actius que aquí! 😉 ) o posa’t en contacte amb nosaltres! Estem a la teva disposició!

 

Tags: ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment